du är så fakkin fin

Längtar till dagen jag träffar någon som är säker på att jag är den han/hon vill ha. 
Alltså, ingen tvivel bara köra på och inte tveka en sekund tillsammans. Det kanske inte håller för evigt men man kan vara glada tillsammans det stund man får.
Jag menar, vi lever bara en gång så varför ska vi slösa mer tid? 
Det har ju sina för och nackdelar att vara singel. Det är kul att göra vad man vill men känner att det skulle vara skönt, speciellt nu när jag har flyttat till ett annat land, att veta att det är någon som älskar en att komma hem till efter en jobbig dag på jobbet.. or what ever. Men en vacker dag ska det väl bli så.
Jag har jävligt mycket kärlek att ge, oftast har jag gett för mycket av mig själv utan att egentligen inte fått något tillbaka. Sen det lilla jag fått har jag sugit in som en svamp och levt på men sen blir det liksom bara tomt, För det vägde inte upp till vad jag var villig att ge. Så jag håller tillbaka nu tills jag hittar någon som verkligen är värd min tid och känner att jag är värd dens.
Asså hade egentligen typ bara tänkt skriva att jag tycker att den här låten är skön men så kom det en jävla massa taknar. Det är skönt att ha en blogg ändå för jag behöver skriva av mig, förmodligen helt ointressant att läsa, vad vet jag. Men what ever, det kommer säkert dyka upp fler sådana här inlägg från min hjärna för just nu finns det jävligt mycket jag tänker på.